Els nostres Serveis

1

Colors

Disposem d’un ampli ventall de sistemes tintomètrics que ens permeten poder formular qualsevol color de les cartes estandarditzades ( NCS, MOSAIC, PROYECTA, PROYECTA SELECCIÓN, PANTONE, RAL, .. ) amb l’ajuda dels nostres actuals equips podem realitzar lectures de colors per poder-los fer sobre mostra.

2

Formació

Oferim als nostres clients una constant formació per poder conèixer les ultimes novetats del sector.

8

Certificats i Garanties

Disposem de la documentació requerida ( esquemes de treballs, homologacions de productes i processos, … ) per donar resposta a les exigències del mercat actual. Amb col·laboració amb els nostres proveïdors podem facilitar garanties pel pintat de façanes, impermeabilitzacions de coberta, entre d’altres.

7

Repartiment de Material

Disposem d’una amplia flota de vehicles per poder repartir diàriament, des de qualsevol dels nostres centres a les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Garraf, Anoia i Camp de Tarragona. Per nosaltres és molt important que el nostre client tingui el material que necessita en el moment que desitja.

3

Reparació de Maquinaria

Disposem d’un taller propi de reparació de maquinaria a les nostres instal·lacions.

4

Prescripció

Fem visites d’obra per fer especificacions en façanes, paviments, industria, protecció passiva de l’acer (Intumescent), tractament de fusta, tarimes, o qualsevol superfície per poder cobrir les necessitats dels nostres clients.

6

Equips

Posem a disposició dels nostres clients els nostres espectrofotòmetres, brillometre, higròmetre, micròmetre i els equips més adequats per poder realitzar de la millor manera possible la seva feina.

5

Lloguer de Maquinaria

Posem a disposició dels nostres clients una extensa gama de maquinaria de lloguer per fer més fàcil, ràpida i segura la feina dels nostres clients.

A Pinturex trobaràs les marques profesionals en Pintura i decoració.