Tenim tots els colors!

Pinturex és una empresa especialitzada en productes i solucions tècniques d’última generació i qualitat relacionats amb el món de la pintura i la decoració.

pinturex

Els nostres productes van dirigits tant a l’activitat professional com a la particular. L’estreta relació amb les primeres marques del mercat ens permet oferir els productes més innovadors amb la total garantia de qualitat.

Disposem de personal qualificat amb més de 15 anys d’experiència en el sector i en formació continua. Es tracta d’un equip humà especialitzat en vendes, compres, administració, colorimetria i logística. El nostre objectiu és oferir el millor servei, amb un tracte professional i proper.

A Pinturex disposem d’un gran ventall de productes per a totes les necessitats del sector de la decoració; fusteria, indústria, terres, moquetes, paper pintat, parquets…

A Pinturex treballem per ser una empresa símbol de qualitat, innovació i servei. Volem trobar solucions que s’adaptin a tots els nostres clients a través del nostre esperit de superació i de la passió que posem en els nostres projectes.

A Pinturex trobaràs les marques profesionals en Pintura i decoració.