Posa a punt la teva terrassa o piscina i dóna-li la benvinguda al bon temps

piscina-obra-after-1

Posa a punt la teva terrassa o piscina i dóna-li la benvinguda al bon temps

piscina-obra-after-1

Disposar d’una casa amb terrassa o jardí és una autèntica benedicció! I és que aquests espais, ens ofereixen sens dubte, una quantitat infinita de possibilitats de gaudir i sentir-nos bé ja sigui amb la soledat d’un bon esmorzar, fent unes copes amb uns amics o un sopar amb la família.

A vegades no fa falta invertir molt temps ni pressupost per posar a punt la terrassa, basta amb una capa de pintura a les parets, de vernís als mobles de fusta i dóna-li una ullada als elements metàl·lics per si cal eliminar l’òxid.

En moltes ocasions, la humitat de l’hivern afecta l’estructura de la terrassa, per la qual cosa és convenient que dónis un cop d’ull a la recerca de taques d’humitat en les parets. Si n’hi ha, crida a un professional que t’assessori i soluciona el problema

Després de l’hivern, els mobles acaben molt tocats. Recupera’ls. Si són de fibres, aspira’ls i neteja’ls amb una solució d’aigua salada. Si són metàl·lics, revisa que no hi hagi òxid, com et dèiem. I si són de fusta, escata’ls una mica i protegeix-los amb olis per a resistir bé el sol.

Ets dels afortunats que té una piscina? Doncs ara és el moment de la posada a punt, una mica abans que arribi la calor és recomanable veure si hi ha esquerdes o algun desperfecte que pugui produir filtracions d’aigua.

A l’hora de netejar la piscina has de tenir en compte que els sabons reaccionen amb el clor i la química pot afectar la salut dels banyistes. Utilitza raspalls i àcids com a substituts del sabó; a més, és recomanable usar un antialgues per a arrossegar les restes vegetals adherides a les parets. I que aquest any toca repintar-la? Doncs, un cop neta i arranjats tots els desperfectes, toca escollir una bona pintura. Es recomana pintar al capvespre o a la nit, a una temperatura entre els 10 i 25 °C, en dies secs i sense vent. Després d’aplicar dues o tres mans, respectant els corresponents temps d’assecament segons les indicacions del material, s’hauria de deixar assecar entre una o dues setmanes per al seu ompliment. T’aconsellem pintar una vegada per temporada, per a mantenir el color i fermesa, que no només es veuen afectats pels raigs del sol i l’aigua, sinó també pels químics que solen utilitzar-se en la purificació d’aquesta.

I si necessites ajuda, vine a Pinturex i els nostres professionals t’assessoraran. Gaudeix d’aquest estiu amb la millor cara de la teva terrassa, jardí o piscina.