equip-pinturex

Pinturex patrocina el primer equip del CE Òdena

Pinturex reitera el seu recolzament a l’esport local i patrocina aquesta temporada, el primer equip del futbol del CE Òdena.

El passat dissabte, abans d’iniciar el partit entre el CE Òdena i el AE Moja, es va fer, al camp municipal de la Sort d’Òdena, l’acte de presentació del patrocinador del primer equip (masculí amateur) del CE Òdena, Pinturex.

A l’acte hi van assistir el gerent de Pinturex, Sergi Lozano i José Miguel Claver, com a representant de la junta directiva del CE Òdena. Els jugadors van estrenar equipació, concretament la samarreta amb el logotip del nou patrocinador Pinturex a la part del davant i l’equip va fer lliurament a Lozano d’una samarreta del CE Òdena amb el seu nom.

El primer equip masculí del CE Òdena milita a Segona Catalana, categoria assolida la temporada anterior, després de proclamar-se campió de lliga del grup 12 de Tercera Catalana. A més, el club té una quinzena d’equips entre futbol base i amateur.

Pinturex és una empresa especialitzada en productes i solucions tècniques d’última generació i qualitat relacionats amb el món de la pintura i la decoració amb seu al municipi d’Òdena. El seu gerent, Sergi Lozano, és una persona molt vinculada a l’esport odenenc i vol, a través del patrocini, donar suport al club i recolzament als valors i esforç que representa.