Es presenta la nova equipació de l’equip ciclista Pinturex – Team Lozano

180508 (36)

Es presenta la nova equipació de l’equip ciclista Pinturex – Team Lozano

180508 (36)

El passat diumenge 6 de maig va tenir lloc a l’Antiga Masia la presentació de l’equip ciclista Pinturex Team Lozano, una formació de 30 corredors/es, la majoria pertanyen a l’especialitat cicloturista, però també hi ha alguns corredors de proves no competitives i BTT.

L’equip existeix des de fa quatre anys, quan Robert Lozano, corredor professional, va aconseguir formar l’equip amb l’única intenció de gaudir del gran esport de les dues rodes. Ara, l’equip fa un pas més endavant entrant alguns dels seus membres a la competició de Challenge en les categories masters 30, 40 i 50 arreu de Catalunya i més enllà de les seves fronteres.

L’equip compta amb un gran suport de patrocinadors i col.laboradors ; Pinturex, Carpinteria Vic-Luis, Instal·lacions Maymi, Lumberton, Ancor advocats, Antiga Masia, Bar la Cruilla, Guimon Cycling, Salogas46, Dacore, Loinsta, Jaume Lorenzo Electricidad, Cafeteria l’Estacio, Arnedo aluminis i RC interiorismes.

Robert Lozano, fundador de l’equip, explica la seva satisfacció en haver aconseguit que «un bon grup d’esportistes puguem gaudir plegats de la nostra afició pel ciclisme i que puguem compartir grans moments d’esforç, derrota i victòria, però sobretot, d’amor per la bicicleta».

 

Robert Lozano Montero és un ciclista d’Òdena, que fou professional des del 2001 al 2003 a les files del Kelme. Del seu palmarès destaca la victòria al Circuit de Getxo. Es va haver de retirar després d’una caiguda a la Volta a Portugal.