papel-pintado

Crea el teu propi estil, ambient, amb paper pintat

Diàriament necessitem petits moments per fer una pausa i així poder-nos relaxar i, perquè no, descansar per poder reprendre la nostra activitat que sovint ens condueix a la pressa.

En part, és per això que ens hem adonat que un paper pintat, sigui en un habitatge o en un entorn de treball, pot intervenir en els nostres diversos estats d’ànim pel seu mitjà visual i alliberar emocions, ja que els papers pintats recreen una gran varietat d’opcions en tot tipus d’ambients.

Parlar de paper pintat és parlar de moda, de sentits i de sensacions. Es creen ambients específics, especials i únics on els objectius són trobar l’harmonia visual, l’emoció i la bellesa. Així mateix, cal destacar el cop d’efecte que pot causar quan parlem en termes professionals, on una bona elecció podrà fer que la gent es pari en un aparador o visiti el nostre negoci de manera més atractiva i relaxada.

Avui en dia, amb els papers actuals, disposem d’una infinitat de dissenys que cobreixen totes les necessitats que pugui demanar el mercat. Podem trobar estils clàssics, barrocs, romàntics, vintage, infantils, juvenils, etc.

L’evolució del paper pintat ha estat constant durant tot el temps, per la qual cosa avui dia disposem d’una infinitat de dissenys i de qualitats. Cal destacar els nous suports com el paper nonwowen (no teixits), un tipus de teles d’alta qualitat del material en què són fabricats i que resulta especialment fàcil la seva col·locació. La cola s’aplica directament a la paret per després procedir a aplicar la tira de paper sobre la base recentment encolada. Altres avantatges a destacar d’aquest material és que es pot desprendre/arrencar en sec de la paret fàcilment sense deixar restes i no es necessita temps de repòs.

A Pinturex trobareu un gran ventall de catàlegs, diferents col·lecciones de paper pintat, i us podrem assessorar del paper més adequat així com les tècniques de col·locació o si ho preferiu us busquem un professional.