Canviar de casa sense haver de fer obres

jgfmhgfjh

Canviar de casa sense haver de fer obres

Trucs per tornar a estrena pis amb només pintura i paper

Ampliar una habitació sense haver de fer obres? Pujar un sostre massa baix? Crear caliu? Jugant amb els colors es pot aconseguir. Els seus efectes permeten canviar totalment un espai. Per fer-ho només cal tenir en compte alguns consells.

 

Els espais amples, habitacions que reben una llum freda o tenen una decoració molt sòbria poden convertir-se en llocs càlids i acollidors només jugant amb els colors. S’han d’utilitzar colors de la paleta dels càlids, combinant-los amb tons neutres càlids, com un blanc ametlla o un beix pàl·lid. Si les dimensions de l’estada són molt grans, s’ha d’establir un joc de contrastos entre càlids foscos, combinant un verd sec amb un ocre, per exemple. Un altre recurs interessant és l’ús de mobles i paviments de fusta. És el material més càlid. Vestir l’espai amb teixits naturals també ajudaran.

 

Per aixecar un sostre cal pintar-lo de color blanc, això crearà la sensació visual de major alçada. Si a més, se li afegeix una sanefa o motllura pels extrems d’uns 10 cm, augmentarà la sensació d’amplitud de l’habitació.

Per a habitacions petites o de pocs metres, una bona opció per ampliar-la visualment és pintar la paret oposada a la porta d’accés, amb un to més fosc que la resta de l’estada, això funciona encara millor si aquest mur té una finestra.

 

I la regla d’or: utilitzar els blancs és la millor manera per aconseguir que un espai es vegi més ampli. En espais petits amb mobles grans, el més senzill per obtenir llum, i aconseguir la sensació d’espai, és pintar utilitzant colors clars; tons blancs, beix, pedres clares, cremes funcionen perfectament.

 

La pintura és el recurs més habitual per a jugar amb els colors de les parets però també es pot enriquir amb la combinació i ús del paper i els vinils. A botigues especialitzades com Pinturex trobaràs tots els materials i assessorament per fer del teu pis un nou lloc on viure.